Home > Cannot Connect > Cannot Connect The Answering Modem Has Disconnected

Cannot Connect The Answering Modem Has Disconnected

Im simply trying to go online with this phone (access Bell's HSPA network) to do things like google maps or anything data related. We do have a similar tool to solve this. Share Share this post on Digg Del.icio.us Technorati Twitter Reply With Quote 10-25-200502:52 PM #2 Mark_A_K Enterprise Data Architect Join Date 11-27-2003 Location CT Posts 5,384 Re: The answering modem has Powered by PHPKB Knowledge Base Software Blog Forums My Account Contact Us Twitter Facebook YouTube USA Change Expansys – Be First HOT: Chromebook, Google Nexus, Xperia Z5, TDK, Strontium Home Mobile news

As far as we know, Vodafone mostly uses PAP authentication. My tmobile sim card is a phone plan with unlimited data as well as text msg. Assuming that you are using the default Vodafone settings (and not e.g. Added to that the Help Desk will assist with your EP10 to make sure that it is updated to correct a Known issue with Vodaphone customers (and others) so that the http://www.howardforums.com/showthread.php/1614504-The-Answering-Modem-Has-Disconnected

T-Mobile said that the problem is with the 3G network supplier and in order to escalate it to actually being fixed I will need to log the date and time of Home Forums New Posts FAQ Calendar Forum Actions Mark Forums Read Quick Links Today's Posts View Site Leaders What's New? I just replied.

Being phoneless for 2 days is horrible Try this before you return it because mine has done this a few times. I'm 6 months into a 2 year contract with Verizon, and have moved both my home and my office since I got the phone. Chris, Jul 31, 2006 #2 Reply Kevin Weaver Guest Chris wrote: > I've got a Verizon Treo 700w. Opinion A Look Back: 2016 Has Been One Of The Most Exciting Years For Android EnthusiastsInterview with Carl Pei from OnePlus pt2: OxygenOS, Software Updates, User Feedback, UX Criticism & More!Moto

What does 228-99 do differently? Are you a developer? -- XDA Classic -- XDA 2010 -- XDA 2013 ---- XDA 2013 Beta - 1024 -- XDA 2015 ---- 2015 - Dark Theme More info Contact Rules Please sign-in or register Problem with T Mobile - connection settings Posted: 13:41 02 Oct 08 #1 JohnBoyUK 7 Posts Join Date: 2 October 2008 Hi Guys,Bought my Touch Pro on http://wiki.opticon.com/index.php/Windows_Mobile_GPRS Expecting Cell Phone Forums?

Posted by Luke Wakefield on 22 Nov 2012 3:19 PM Thanks Rudiger We look forward to your feedback 'DOStransport1' You have posted to a forum that requires a moderator to approve Originally posted by Northern Ivy I get this error: Dialed: #777 Cannot Connect: The answering modem has disconnected. Did you remove the battery and or do a reboot ? there are 3 kind of authentication protocols used for GPRS.

Any ideas as to what is causing this issue? They are literally the worst company I have ever had to deal with in my entire life. User Name Remember Me? It's something that happens intermittently, and only happens in my neighborhood. 30 blocks downtown, where I work, I never have this problem.

Regards, Luke EP10 CDMA Vodafone You have posted to a forum that requires a moderator to approve posts before they are publicly available. navigate to this website I have had an ongoing problem with Phone alarm, that it can not re-enable the radio - and find a connection - when coming out of flight mode ... Thanks, Ed You have posted to a forum that requires a moderator to approve posts before they are publicly available. File Attachments There are no attachment file(s) related to this question.

November 4, 2016 RCS Messaging Support on Google’s Messenger App Rolling Out on Sprint November 4, 2016 Android’s Global Market Share Grows to 87.5%; Windows Tablets Grow in Shipments November 4, Cannot figure it out. It looks like it maybe a network issue with T-Mobile in the south of England. More about the author C Attached Files defaulthivtxt_782.zip (162.3 KB, 17 views) Click for barcode! #9 (permalink) 02-23-2007, 04:46 PM cohowap PPCGeeks Regular Offline Pocket PC: Touch Pro 2Carrier: Sprint Threadstarter Join

Other then that WM5 has been fine. Alternatively, you can send the unit in for hardware inspection and/ or repair. . select it and hit Dissconect.

If you still need convincing, dial 150 from the handset to discuss it with T-Mobile.

I remember having that issue when i was testing schett's sprintextendedOEM. After the Connection Setup completes the configuration, tap Restart. When I try to surf or get email, > it says "Connecting to Broadband Access / Using: Cellular Line / Dialing > #777". Posted by RĂ¼diger Rabe on 22 Nov 2012 2:19 PM Hello DOStransport1, If you are on the Vodafone UK network then you would have the UMTS/HSPA version of the EP10

Soft reset fixed it temporarily everytime. Quick Reply Reply slbha159 View Profile View Forum Posts 10th June 2010, 09:46 PM |#9 OP Member Houston/Austin Thanks Meter: 0 More 63 posts Join Date:Joined: Jun 2009 Less I received exactly this error message "The answering modem has disconnected..." just like others in this thread. http://electrictricycle.net/cannot-connect/cannot-connect-to-speedtouch-modem.html I have everything setup right in the connection properties, it works find with AKU2.2, im on 3.5 any ideas?

When I try to surf or get email, it says "Connecting to Broadband Access / Using: Cellular Line / Dialing #777". CLICK HERE TO JOIN US If you have time check out our sister site: Niknon.com - a forum about Digital Photography. Results 1 to 9 of 9 I ask because Bell doesn't sell the Tilt 2 and appears to have dumped HTC all together. Thanks.

Not a problem on any of the prepackaged though. Thanks, Len lenwood, Jan 1, 2007 #5 Reply Drumstick Guest In article , lenwood.2jrek2 @nospam.cellphoneforums.net says... > > I received a Verizon Treo 700w as a gift and had been unable And calling Bell is useless (called them today, they told me my phone is not supported and to have a nice day, some support they are...) I am not trying to Share Share this post on Digg Del.icio.us Technorati Twitter Reply With Quote 06-16-200612:37 PM #19 abuttino Registered User Join Date 09-06-2005 Posts 614 Welcome to my world...

Test again If so, I would suggest you run the CDMA RIL log, recreate the Cellular connection issue then send your local Psion (an MSI company) help desk a copy of When hitting send/receive, I get Cannot connect Dialed: The answering modem has disconnected. At the bottom is Settings and to the side is the grey Hide box. Trying to dial into APN: pda.bell.ca.

Also have proxy set up as web.wireless.bell.ca. I hope this is of some benefit to others, I was about ready to drop Verizon if we hadn't gotten this fixed soon. Can anyone offer some help. Never did under stand why they have 2 options.

I already have a sim card in there which is already registered and activated. Yoni, eXpansys Product Support, Forum Search Posted: 20:47 02 Oct 08 #3 JohnBoyUK 7 Posts Join Date: 2 October 2008 Thanks for the reply Yoni.I should have said I've already tried not device-specific credentials) and have had an excessive amount of authentication fail ures. Click on Reports and then Failed Logins.

Keep hitting OK and now try data and it should work. I'm not sure if it's a coincidence, but my apartment is the only place where sometimes I have hear an echo on the phone when I'm having a conversation.