Home > Cannot Connect > Cannot Connect To Agent

Cannot Connect To Agent

Contents

Xamarin.VisualStudio.IOS.Messaging.State.DisconnectedState Information: 0 : [2015-11-26 22:10:43.3158] MacServer State transition from SshConnectingState to DisconnectedState on 192.168.0.3 (192.168.0.3) Xamarin.VisualStudio.IOS.Messaging.State.ServerStateContext Information: 0 : [2015-11-26 22:10:44.1991] Disconnected from Mac 192.168.0.3 (192.168.0.3) 0 JohnWilson.4976 John Wilson Another way to fix this is described here http://stackoverflow.com/a/33364409/1666284 I tried creating symlink in /usr/bin, but system doesn't create it even using sudo, so it looks like I'll have to disable Sign in Forgot Password username password SolarWinds uses cookies on our websites to facilitate and improve your online experience. And Xamarin support stoped replying:( 0 JohnWilson John Wilson USMember ✭ November 2015 @AndrewNik that really sucks, man. news

I pozdrawiam Bests, Grzegorz mbsit View Public Profile Send a private message to mbsit Visit mbsit's homepage! I guess it builds them slightly differently. I opened the job proterties where Backup Exec tries to connect to all target machines, then I loged on to two of the three target machines that can't connect and restarted Suggested tags: agent, active agent Previous Next Save as PDF Email page Last modified 02:41, 23 Jun 2016 Related articles There are no recommended articles. https://www.storagecraft.com/support/forum/cannot-connect-imagemanager-agent

Cannot Connect To Imagemanager Agent Actively Refused

Can you ping hostname "puppet" successfully? (I assume you've successfully pinged the Puppet master FQDN) Does your Puppet master have a firewall running (iptables or other) that prevents connections to port Bests, Grzegorz -- Wdrożenia Zabbix - Warszawa www.mbs-it.pl mbsit View Public Profile Send a private message to mbsit Visit mbsit's homepage! Since then I've uninstalled the software, I'll probably take another look at it in a few weeks. 0 Kudos Reply Contact Privacy Policy Terms & Conditions Veritas.com Support Veritas Open Exchange Showing results for  Search instead for  Do you mean  VOX : Backup and Recovery : Backup Exec : Backup Exec can't connect to agent VOX : Backup and Recovery : Backup

Followed answer on this link: http://stackoverflow.com/a/33364409/1666284 and install Mono after csrutil disable but that does not help. Maybe it confuses the ssh daemon or breaks the agent, something like that. For a while the indicator on VS looked like it had a connection to the mac agent, but I had no ios devices listed in the dropdown for the simulator. Imagemanager Service Will Not Start Thanks, Solved!

Zabbix server logs show me same thing I check yet agent log and it show me: 22293:20120923:211802.372 Sleeping for 1 second(s) 22289:20120923:211802.469 In update_cpustats() 22289:20120923:211802.469 End of update_cpustats() 22293:20120923:211803.372 In send_buffer() Invalid Exit Code: -1035451685Installing additional poller error: Contact Support for install filesInstalling Server & Application Monitor - VideoInstall or upgrade an Additional Poller in SAMIntroduction to AppStack - VideoInvalid Exchange certificate Mac Agent worked for a couple of days and now I cannot connect. https://www.zabbix.com/forum/showthread.php?t=30973 Xamarin.Messaging.Client.Ssh.SshCommandRunner Warning: 0 : [2015-11-25 17:20:23.2113] Failed to execute 'ls /usr/bin/mono': ExitStatus=1 Xamarin.Messaging.Client.Ssh.SshCommandRunner Warning: 0 : [2015-11-25 17:20:23.3113] /Users/andreynikolin/.bashrc: line 1: dnvm.sh: No such file or directory ls: /usr/bin/mono: No such

Please try again." 1 ciani.afonso Ciani Afonso USUniversity ✭ November 2015 @WednesdayWolf Yes, I allowed that connection to mono-sgen, and it worked. Cannot Connect To The Imagemanager Agent Requested Service Not Found Can someone tell what what can be wrong. Add Answer Question Tools Follow 1 follower subscribe to rss feed Stats Asked: 2015-09-16 04:11:52 -0600 Seen: 386 times Last updated: Sep 16 '15 Related questions Errors when connecting from agent HResult: The specified object is not found on the systemPerformance statistics are displayed with incorrect measurement unitPerf Counters showing as UnknownPhysical Servers being monitored show a child Warning or Critical status

Storagecraft Image Manager Cannot Connect To The Imagemanager Agent

It said it could see the mac agent on mac-host-name.local, but refused to connect to it, exactly as described ad nauseum in this thread. ShadowMonster View Public Profile Send a private message to ShadowMonster Find all posts by ShadowMonster #4 24-09-2012, 15:35 mbsit Senior Member Join Date: Sep 2012 Location: Warszawa, Poland Cannot Connect To Imagemanager Agent Actively Refused The workaround is to add the following line on the Mac to /etc/sshd_config: UseDNS no 1 WednesdayWolf Wednesday Wolf USMember ✭ November 2015 @SheppePharis Curious! Cannot Connect To The Imagemanager Agent On Localhost Incorrect Password Thank You very much Greg for support - it point me in correct direction.

Tags Lab Management Lab Service account Test Controller Troubleshooting Comments (2) Cancel reply Name * Email * Website raffaeu says: October 1, 2013 at 6:48 am Thank you for your tips, navigate to this website Labels: 15 Backing Up Backup and Recovery Backup Exec Best Practice Configuring Windows 7 1 Kudo Reply 1 Solution Accepted Solutions Accepted Solution! Miguel_Angel-Lo Level 3 ‎08-11-2015 08:04 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content OK. Go to Solution Backup Exec can't connect to agent Miguel_Angel-Lo Level 3 ‎08-11-2015 05:27 AM Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend The Property 'agent Connections' Could Not Be Created

I'm using version El Capitan, in Yosemite version I did not get it to work. 0 KMullins Kevin Mullins USForum Administrator, Xamarin Team Xamurai November 2015 All, For those having issues What version of OS are you using? The test controller is running under a local machine account which is shadowed on test agent machine, but while creation of this account on test agent machine, “User must change password More about the author Is the Puppet master running, and is it listening on port 8140?

Straight in, no complaints, didn't even ask me for my login. Windows Could Not Start The Storagecraft Imagemanager Service Xamarin Inc., as a wholly-owned Microsoft subsidiary acting as a separate legal entity, adheres to the Microsoft Privacy Statement: Privacy & cookies This application requires Javascript to be enabled. When I try the one I would have been using earlier that morning, at the office, I get the red-tinted dialog, the long wait for the ssh fingerprint and eventually the

Help and Support Powered by MindTouch Do you have feedback?

You can verify this by opening the Team Foundation Administration Console -> Project Collection -> Lab Management -> Service Account. Xamarin.Messaging.VisualStudio.MessagingService Information: 0 : [2015-11-24 15:09:11.1684] MacServer State transition from AgentsStartingState to LimitedState on Publishing-Mac.local (10.61.4.92) Xamarin.VisualStudio.IOS.Messaging.State.DisconnectedState Information: 0 : [2015-11-24 15:09:11.2580] Connected to the Mac Publishing-Mac.local (10.61.4.92) with Limited support. This seems odd because I was able to remotely install the agent, so I'm unsure what step to take next. Cannot Connect To The Imagemanager Agent Incorrect Password Along with my office wifi not being under construction anymore I did follow suggestions above including turning the MACs firewall on and allowing mono-sgen.

After rebooting (again), I chose "disconnect" and then reconnected. On the left pane, expand to HKEY_LOCAL_MACHINE > System > CurrentControlSet > Control > SecurityProviders > SCHANNEL. Firewall on. http://electrictricycle.net/cannot-connect/cannot-connect-to-the-cim-agent-on-this-server.html At the office (where I initially set this up), I have no problem connecting to the original mac.local address I was using when I am at the office.

Worked fine on build host, can get ssh key, sometimes the broker installs but I never get a full connection. It is in my home network where I have dynamic IP so to connect I use DNS instead of IP because of dynDNS service (freedns.afraid.org). Verify that the service on the remote host is properly configured to listen for HTTPS requestsAppInsight for IIS error: The WinRM client received an HTTP status code of 403 from the Resolution Note: Ensure that you have the latest system updates from both the Orion server and Agent machine.

Do you receive a specific error when you try and log in? Hopefully it'll help someone else too. Insufficient memory to continue the execution of the programHTTP/HTTPS Monitor returns a HTTP Error CodeHTTP/S Binding Monitors error: 401 - UnauthorizedIBM Informix Application returns an error for both the 32-bit and It's still a pita but I have no choice but to live with it until the xamarin guys (or someone with more linux-fu than me) can figure out why this is

A ticket I was referred to by Xamarin support is https://bugzilla.xamarin.com/show_bug.cgi?id=34932. Look for the string DisableRenegeOnClient and set the value to 0. Contact Us - ZABBIX Homepage - Archive - Top | Search MSDN Search all blogs Search this blog Sign in aseemb's blog aseemb's blog The agent can connect to the controller the backup exec server notified me that it could not connect because the Remote Agent had stopedand offered to open the Services Manger.

I think that's why I got annoyed with it so quickly when it broke, because it Just Worked, and I'd already grown used to not having to disconnect/reconnect to the mac Unable to read data from the transport connection: An existing connection was forcibly closed by the remote host.The Web Console is Redirecting to an HTTPS URL When Not Configured to do I noticed it also took frikkin age to "get the ssh fingerprint" (where normally this takes less than a second). I noticed at one point during the trip home yesterday (when going through one of those dead spots) that VS had apparently still got a the connection to the mac agent,

When I run puppet cert list it is empty and running puppet cert sign --all says there are no waiting certificate requests to sign Any ideas on how to fix this Hide this message ProductsCustomer ServiceCustomer ServiceNetwork ManagementEnterprise Operations Console (EOC)Failover Engine (FoE)IP Address Manager (IPAM)Netflow Traffic Analyzer (NTA)Network Configuration Manager (NCM)Network Performance Monitor (NPM)Network Topology Mapper (NTM)User Device Tracker (UDT)VoIP Reply Aseem Bansal [MSFT] says: October 5, 2013 at 12:14 pm Good to know that it was helpful. I mean Parallels...